Reiki healing
    Regresjonsterapi
    Hypnoterapi
    Energiforløsning
    Energibalansering

    Om meg
    Kontakt oss

 
  Tag Clouds
  Reiki      Healing      Barn      Universell      Energi      Bevissthet      Reduserer      Stress      Stresslindring      Healer      Terapeut      Klarsynt      Livsglede         
 Du er her:  Forsiden : Behandling : Reiki healing

Reiki healing

Reiki Reiki er en ren universell energi og harmoniserer kroppens energier.
  • Frigjør blokkeringer og undertrykte følelser
  • Reduserer og oppløser stress
  • Lindrer smerter og styrker immunforsvaret
  • Renser kroppen for giftstoffer
  • Fremmer kreativiteten og øker livskraften
  • Styrker intuisjonen og den personlige bevissthet
Behandlingen kan være for ren velvære og løser opp kroppens blokkeringer på en mild og behagelig måte. Den gjenoppretter samtidig kroppens energiflyt og øker kroppens evne til å helbrede seg selv. Ofte kan behandlingene fremkalle blokkeringer og minner som man trenger å gå ytterligere inn i for å få en forløsning.

Reiki på barn
Healing energier hjelper på både søvnmønster, kolikk, voksesmerter og hyperaktivitet. Healing er selvsagt ikke et alternativ til medisiner men kan oppleves som beroligende.

Ved healing av barn sitter mor eller far ved barnets side, eller har barnet på fanget. Det forstyrrer ikke, og den som holder i barnet vil også motta de utelukkende gode energiene, selv om barnet er hovedmottaker.

asdfsdfReiki som healingteknikk bygger på en tradisjon som i forrige århundre ble gjenoppdaget og utviklet av en japaner ved navn Dr. Mikao Usui. Usui levde på slutten av det forrige århundre og var daglig leder og kristen prest ved et universitet i Kyoto. Han ble etterhvert interessert i å finne mer ut om healingteknikkene til Kristus, og dette var foranledningen til at han søkte i gamle buddhistiske skrifter, hvor han kom over reiki som metode. Han fant de symboler og mantraer som er grunnlaget for reiki.

Etter en spesiell meditativ opplevelse hvor han følte han fikk en dypere forståelse av hvordan disse symbolene kunne brukes, begynte han å bruke denne healingmetoden og utarbeidet anvisninger for hvordan man skulle leve med reiki. Sentralt i reiki er at man må be om å få healing, i starten hadde Usui gitt healing til fattige som ikke hadde bedt om det, og han forstod etterhvert at den som heales måtte ta del i sin egen healingprosess.

Usui innviet en etterfølger som startet opp en klinikk i Tokyo, og dette er starten på det som idag er en voksende bevegelse av mestere som innvier elever i reiki. Reiki er en enkel metode som ikke krever noen spesielle forkunnskaper og som bygger på en gammel healingtradisjon..

Reikisymbolet
Reiki er japansk og betyr egentlig en kosmisk og universell energi, der "ki" betyr livskraft, noe vi alle har i oss. Reiki går ut på å gi oss selv energi, alle trenger vi energi i en eller annen form, tar vi ikke vare på oss selv, kan jo dette gå utover både psyken og fysikken. Reiki kan gi deg mer livsenergi og balansere energiene i kroppen. Reiki kan virke på forskjellige måter, alt etter hva man trenger eller kroppen har behov for. Energiene går dit de skal, mange som får reikibehandling eller lærer seg reiki, opplever at de går igjennom en utrensende prosess, dette er selvfølgelig ingen regel, men helt individuelt.

"Reiki er et japansk ord, som betyr universell livsenergi. Reiki betyr, at den energistrømmen, som flyter i auraen, økes.
Ki – den universelle energi – overføres gjennom behandlerens hender til klienten. På den måte er Reiki katalysator for de helbredende prosesser og finner selv ut hvor behovet er"


"Healing kommer fra det engelske ordet «to heal». Oversatt til norsk betyr to heal å gjøre noe helt igjen. Altså reparere noe som er ødelagt. Healing vil da være det verktøyet en bruker for å reparere det som er ødelagt. Healing kan en lege gi et menneske, ved å foreskrive medisiner, en psykolog kan gi det ved en samtale osv. En kan gi healing til en bil, da er det mekanikeren som foretar de nøvendige utførelser på bilen for å gjøre den hel igjen.

Healing vil av de fleste i dagens samfunn oppfattes som en person som overfører en «usynlig» energi fra seg selv til ett annet menneske. Dette er også en form for healing - da denne personen bruker en energi som du ikke kan se, men som mange kan føle, til å gjøre andre hele."

Referanse: Wikipedia


 
 Gå tilbake til forsiden
| | Mer
Anita Lien, Utstranda 363, 3531 Krokkleiva - kontakt oss - Telefon 467 99 409 SMS
© 2017  Din Dataløsning EPS | Firmawebben | Rasehund   -  logg inn