Reiki healing
    Regresjonsterapi
    Hypnoterapi
    Energiforløsning
    Energibalansering

    Om meg
    Kontakt oss

 
  Tag Clouds
  Meditasjon      Energibalansering      Reiki      Healing      Regresjon      Terapi      Energi      Forløsning      Regresjonsterapi      Energiforløsning      Spirituell      Husrens      Kurs      Workshop      Hønefoss      Jevnaker      Ringerike      Oppland      Buskerud      Egypt   
 Du er her:  Forsiden : Behandling : Energibalansering

Energibalansering, ”De nye energiene”

En behandlingsform som er kanalisert ned fra Iliuka til Bente Kristine Hagene, som også holder kurs i tillegg til å utøve behandlingen.

De nye energiene er en behandlingsform som påvirker balansen i organene. Og gir kropp og sinn renselse, høyere energiflyt og styrker ens høyere bevissthet.

Behandlingen gis med lett massasje av punktene og avsluttes med en god jording. Meridianenes hovedpunkter i kroppen avstemmes, og banene renses for blokkeringer

Selve behandlingen tar ca 90 min. Men for en optimal behandling er det viktig at du føler deg trygg og avslappet, så derfor innledes timen ofte med en samtale. Også for å kartlegge litt forløp og også resultater fra forrige behandling. Det er viktig å være obs på at det ofte krever flere behandlinger over en periode for å få et optimalt resultat.

 
 Gå tilbake til forsiden
| | Mer
Anita Lien, Utstranda 363, 3531 Krokkleiva - kontakt oss - Telefon 467 99 409 SMS
© 2017  Din Dataløsning EPS | Firmawebben | Rasehund   -  logg inn