Kursoversikt
    Reiki 1
    Reiki 2
    Reiki 3
    Energiforløsning

    Om meg
    Kontakt oss

 
  Tag Clouds
  0   
 Du er her:  Forsiden : Kurs : Reiki 2

Reiki 2

To-dagers kurs. Pris kr. 3.500,-

Kurset er basert på dr. Mikao Usui`s metode for Reiki healing.
  • Innvielse
  • Reiki symboler
  • Fjernhealing
  • Meditasjon
I grunnkurset på Reiki 1, ble det i innvielseprosessen hovedsakelig fokusert på å gjøre den fysiske kroppen mer åpen for å kunne akseptere og kanalisere større mengder av livsenergi. Så de 4 innvielseprosedyrene i Reiki 1 høynet opp vibrasjonsfrekvensen på kroppens øvre av de 4 energisentrene - chakraene.

Den 1. innvielsen påvirket både hjertet og thymus (av gresk thymos som betyr livskraft eller vitalitet). Thymus ligger midt i brystkassen bak den øverste del av brystbenet. Thymus er det viktigste organet for å opprettholde vårt immunsystem. Hjertet chakra påvirkes i det eteriske nivået.

Den 2. innvielsen påvirker skjoldbruskkjertelen, den ligger rundt luftrøret i halsens midtre del. Hvor de 2 lappene til denne kjertelen henger sammen med en smal tunge. Kjertelens funksjoner er å regulere det grunnleggende stoffskiftet, det vil si hvor fort kroppen din forbrenner. All jod som finnes i kroppen, befinner seg i denne kjertelen. Halschakra påvirker det eteriske nivået

Den 3. innvielsen påvirker både det 3dje øyet som har en forbindelse med Pinalen, som er senteret for intelligens, forståelse, intuisjon, klarsyn og retning i livet. Pinalen blir også kalt for det 3dje øyet fordi den kan se utover den normale synssansen. Det er Pinalchakraet som gir oss evnen til å se energifelter. Hvorav evnen til å kunne se bakom fasaden, hvor du også får dine plutselige innskytelser og anelser. Både Pinalen - 3dje øyet og Hypofysen, som er en brun bønne og er festet til hjernens underside med en smal stilk. Kjertelen består av en baklapp og en forlapp. Hypofysen påvirker kroppens stemning og temperatur.

Den 4. innvielsen åpner opp Kronechakraet enda mer med en sterkere forbindelse til den åndelige bevissthet og den fysiske forbindelsen til Pinalen. Så den siste innvielsen bekrefter at kanalen er nå åpen, slik at du har en forhøyet kapasitet til å kanalisere REIKI ENERGIEN!

 
 Gå tilbake til forsiden
| | Mer
Anita Lien, Utstranda 363, 3531 Krokkleiva - kontakt oss - Telefon 467 99 409 SMS
© 2017  Din Dataløsning EPS | Firmawebben | Rasehund   -  logg inn