Hvem er jeg?
    Behandlinger og priser
    Referanser
    Kontakt meg
    Linker

    Om meg
    Kontakt oss

 
  Tag Clouds
  Meditasjon      Energibalansering      Reiki      Healing      Regresjon      Terapi      Energi      Forløsning      Regresjonsterapi      Energiforløsning      Spirituell      Husrens      Kurs      Workshop      Hønefoss      Jevnaker      Ringerike      Oppland      Buskerud      Egypt   
 Du er her:  Forsiden : Om meg : Referanser

Referanser

   www.123hjemmeside.no/hildearnesen

Jeg er kunstner, og går for tiden på Nydalen Kunstskole. Anita har tatt meg med på flere fantasireiser, hvor jeg har fått mange nye ideer til bilder, og jeg kjenner at regresjon, og all denne hjelpen hun gir meg løfter meg som kunstner.
Jeg har åpnet opp på en helt annen måte, og tør stole på det jeg får opp

Jeg var hos Anita for første gang i august 2008
Jeg har alltid hatt angst for veps, og det er så ille at jeg greier ikke konsentrere meg om noe annet når en av disse djevlene dukker opp i mitt nærvær. Og har en tendens å la andre få avgjøre hvordan jeg skal ha det.. Jeg blir lett påvirket og usikker blandt mange mennesker eller få hvis jeg ikke føler meg trygg på dem.

Allerede etter første time hos Anita, følte jeg hun tok seriøst tak i mine problemer, og jobbet meg gjennon timen, og en påfølgende time. Hun har en stemme som får meg til å bli så avslappet som jeg tror er mulig Vepsene kan nå fint være i rommet med meg uten at de er det eneste jeg fokuserer på. Jeg tar som regel tak i noe og dreper dem selv nå istedenfor å rømme og la andre få oppgaven. Deilig å føle at man mestrer noe.
Jeg har også hatt regresjonsreiser med Anita, og der har jeg virkelig havnet i reiser som har gjort veldig mye med den jeg er og det jeg står for. Jeg har i løpet av de 2 siste mnd med behandling blitt mer sikker på meg selv, og jeg tør å stå for det og den jeg er. All ros til henne.

Jeg har også tatt Reiki I hos Anita, og gleder meg til å jobbe med meg selv fremover.
Ønsker å få ut min angst og få en bedre selvfølelse, og det er på riktig vei, det kjenner jeg virkelig på mitt liv nå. Mer enn på lenge føler jeg det er jeg som lever mitt liv, og ikke andre!

Hilde Arnesen


 
 Gå tilbake til forsiden
| | Mer
Anita Lien, Utstranda 363, 3531 Krokkleiva - kontakt oss - Telefon 467 99 409 SMS
© 2017  Din Dataløsning EPS | Firmawebben | Rasehund   -  logg inn