Regresjon tidligere liv
    Spirituell regresjon

    Om meg
    Kontakt oss

 
  Tag Clouds
  Meditasjon      Energibalansering      Reiki      Healing      Regresjon      Terapi      Energi      Forløsning      Regresjonsterapi      Energiforløsning      Spirituell      Husrens      Kurs      Workshop      Hønefoss      Jevnaker      Ringerike      Oppland      Buskerud      Egypt   
 Du er her:  Forsiden : Behandling : Regresjonsterapi : Spirituell regresjon

Livet mellom livene - Spirituell Regresjon

 


 

En ”reise” som gir livet og døden et helt nytt perspektiv.

 

En sjelereise, der du blir bevisst minner fra den åndelige virkeligheten mellom dine tidligere liv og det nåværende livet.  I dyp avslapning har du muligheten til å oppleve hva sjelen din opplever når den er ”hjemme”.

 

Du kan møte din åndelige veileder, dine sjelevenner og De Eldre (høyerestående sjeler) og sammen dele erfaringer om din egen utvikling fra tidligere liv og frem til nå. Du kan få råd, veiledning og svar på spørsmål du har. Alt dette blir gjort i kjærlighet, respekt og ydmykhet. Dette kan hjelpe deg til en større forståelse av livet du lever akkurat nå.

 

Hva er meningen med livet? Hva er livsoppgaven min? Hvem er mine sjelevenner? Hvilken læringsprosess er jeg i? Hvorfor valgte jeg akkurat det livet jeg har nå? Hvorfor er jeg her?

Du kan også oppleve hvordan du var med på å planlegge det livet du lever akkurat nå. Valget om å være akkurat den du er i dag er gjort i dyp respekt for livsoppgaven din og målet du har for dette livet. Sjelen har alltid et ønske om å utvikle seg videre gjennom erfaringer og læring.

 

Denne sjelereisen varer i 3-4 timer og er basert på forskningen og metoden til Michael Newton, ”Sjelereiser”.

 

 
 Gå tilbake til forsiden
| | Mer
Anita Lien, Utstranda 363, 3531 Krokkleiva - kontakt oss - Telefon 467 99 409 SMS
© 2017  Din Dataløsning EPS | Firmawebben | Rasehund   -  logg inn