Regresjon tidligere liv
    Spirituell regresjon

    Om meg
    Kontakt oss

 
  Tag Clouds
  Regresjon      tidligere      liv      traumer      balanse      selvaksept      selvtillit      terapi      blokkeringer      psykisk      fysisk      fastlåst      energi      utvikling      spirituell      veileder      spirituell      guide      engler         
 Du er her:  Forsiden : Behandling : Regresjonsterapi : Regresjon tidligere liv

Regresjonsterapi - Tidligere liv


Regresjon: Tilbake til tidligere opplevelser.
Forløsning av fysiske og psykiske blokkeringer og traumer.
En behandling tar ca 90-120 minutter.

Minner fra tidligere opplevelser, være seg i nåværende liv og eller tidligere liv, kan ofte gi plager i dette livet. Det kan være plager som migrene, sår hals, tanker, følelser, eller kroniske og uforklarlige smerter, for å nevne noen...
Når sjelen kommer tilbake til en opplevelse hvor den samme følelsen aktiveres, påvirker dette de tidligere traumatiske minnene, og vi opplever de ofte som gjentagende eller nye fysiske smerter eller psykiske utfordringer av forskjellig slag.

For eksempel kan kronisk sår hals indikere at man har blokkeringer av en eller annen art fastlåst i dette området. Ved å gå dypere inn i dette vil man kunne forløse den fastlåste energien, hente frem ny kunnskap og innsikt om årsaken og påvirkningen på kropp og sinn. Samtidig vil terapien hjelpe en til å finne forståelse og aksept for at dette har vært en del av ens leve vei og utvikling som menneske.
Ved slike forløsninger finner man det enklere å bevege seg videre i livet med en høyere innsikt og forståelse, samt større rom for aksept både for seg selv og andre. 

Et verktøy til selvutvikling
Regresjonsterapi kan være til stor hjelp for de som ønsker å finne ut noe om hvorfor de har det som de har det. Det kan være en følelse eller smerter, eller bare en tanke man vil ha orden på.

Sinnet ditt er det sentrale i behandlingen. Terapeuten hjelper deg ned i en rolig avslappet sinnstilstand hvor du lettere kan finne og huske informasjon som er lagret langt bak i sinnet ditt og i cellene dine. Terapeuten vil hele tiden sørge for at du føler deg trygg slik at du ikke blir redd eller skremt av minnene som dukker opp.

Dette er en helt trygg behandlingsmåte, og et kjempefint verktøy for de som ønsker å finne ut mer om seg selv i dette livet, og kanskje i tidligere liv.

Ofte har man behov for flere oppfølgingstimer. Alt kommer an på hva som er grunnen til blokkeringen og hvor dypt den sitter.
 
 Gå tilbake til forsiden
| | Mer
Anita Lien, Utstranda 363, 3531 Krokkleiva - kontakt oss - Telefon 467 99 409 SMS
© 2017  Din Dataløsning EPS | Firmawebben | Rasehund   -  logg inn